Gafă la Digi24! Cosmin Prelipceanu a crezut că vorbește cu prefectul Capitalei, însă era un ”cetățean ca oricare” (VIDEO)

Gafă la Digi24! Cosmin Prelipceanu a crezut că vorbește cu prefectul Capitalei, însă era un ”cetățean ca oricare” (VIDEO)
captura video Youtube

Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Seară“ de la Digi24, a fost pus într-o situație dificilă în această seară, după ce a discutat preț de câteva minute cu un interlocutor despre care credea că este prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, dar… nu era!

La Digi 24, în locul prefectului Bucureștiului a intrat în direct un cetățean oarecare

În realitate, probabil că atunci când s-a format numărul de telefon din regie, s-a greșit o cifră, pentru că la telefon era un alt bărbat, cât se poate de obișnuit.

Întrebat ce ar trebui să se întâmple cu protestatarii din agricultură care vor să pătrundă în Bucureștiul, bărbatul, deloc emoționat că vorbește în direct la o televiziune, a spus că ar trebui lăsați, dar legal.

Realizatorul tv a sesizat că este ceva în neregulă în momentul în care l-a întrebat pe interlocutor cine ar trebui să se ocupe de ”legalizarea” protestului, iar acesta i-a răspuns ”prefectul”.

”Nu sunteți prefectul? Nu vorbim cu Rareş Hopincă?”, a întrebat Prelipceanu. ”Nu, nu sunt. Nu sunt prefect”, a răspuns acesta. ”A, greșeală. Dar cine sunteți?”, a întrebat realizatoru. ”Sunt un cetățean ca oricare”, a răspuns bărbatul.

Discuția s-a încheiat, nu înainte ca Prelipceanu să-l avertizeze pe cel cu care a discutat la telefon ca va fi sunat de colegii săi, pentru a afla cine este.

Într-un final, regia a format corect numărul prefectului și s-a reușit să se ia legătura cu Rareș Hopincă care, în primul rând, a dorit să precizeze că nu cu el s-a discutat anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`