Gabriela Podașcă: Premierul nu trebuie să își dea demisia pentru că "guvernul a obținut rezultate economice foarte bune, iar interesul României e de a avea stabilitate în această perioadă" (VIDEO)

Gabriela Podașcă: Premierul nu trebuie să își dea demisia pentru că "guvernul a obținut rezultate economice foarte bune, iar interesul  României e de a avea stabilitate în această perioadă" (VIDEO)
Foto: gandul.info

Deputata PSD Gabriela Podașscă a vorbit în cadrul emisiunii „Dosar de politician” de la B1 TV despre motivele pentru care premierul nu ar trebui să își dea demisia.

Însă, înainte a ținut să explice diferențele între senior partner și funcția de asociat.

„Ponta a clarificat de mult timp relația profesională cu Șova. Ponta nu a fost niciodată asociat în cadrul cabinetului de avocatură Șova și asociații. Senior partener nu este asociat. Ca senior partner nu cunoști contabilitatea cabinetului, nu ai niciun rol în management. Sunt diverse stagii în care un avocat are o serie de colaborări. Ponta a avut un contract de colaborare pe o cauza penală. Ponta nu a avut nicio legatură cu dosarul Turceni-Rovinari. Există un document venit de la cabinetul Șova și  asoicatii – ponta nu a avut niciodata calitatea de asociat”.

Podașcă a vorbit și despre motivele pentru care premierul nu are voie să își dea demisia și vorbește despre faptul că „guvernul a obținut rezultate economice foarte bune. Cabinetul a căpătat un vot de încredere din partea Parlamentului. Abia ne-am revenit după atâția ani de criză. Propunerea PNL înseamnă să aruncăm țara în haos”.

Pe de altă parte, „PNL nu are niciun fel de alternativă la guvernare”.

În ceea ce privește opinia social democraților cu privire la astfel de cazuri, deputata spune că „a fost constantă. S-a văzut în modul în care anchetații și-au dat demisia din funcțiile deținute în PSD”, făcând referire la Liviu Dragnea.

„Trebuie să vedem interesul României în acest moment. Interesul României e de a avea stabilitate în această perioadă. Este important și interesul extern, de aceea premierul a trimis acele scrisori, pentru a clarifica situația”, subliniază Podașcă.

Referitor la consultările de luni ale președintelui Iohannis cu liderii partidelor și formațiunilor politice parlamentare, social democrata spune despre premier că „nu are că are vreun motiv să nu meargă”.

Gabriela Podașcă, despre demisia premierului

Urmăriți B1TV.ro și pe
`