Gabriela a murit într-un tragic accident rutier. Ce a urmat după ce pompierii au ajuns la fața locului, îți va rupe sufletul!

Gabriela a murit într-un tragic accident rutier. Ce a urmat după ce pompierii au ajuns la fața locului, îți va rupe sufletul!
Sursa foto: Facebook/ ISU Prahova

Tragedie fără margini în Teleorman. Gabriela a murit în urma unui accident rutier. Din păcate, medicii nu au putut să o mai salveze.

Unul dintre pompierii veniți la locul accidentului era soțul victimei

Tragedia e cu atât mai tristă cu cât unul dintre pompierii care au sosit imediat la fața locului a fost chiar soțul victimei.

Bărbatul a intrat în stare de șoc atunci când a văzut că una dintre mașinile implicate este a soției lui. El nu știa că femeia a suferit un accident rutier. Pompierul a leșinat pe loc. Echipajele aflate la fața locului i-au oferit primul ajutor. Ulterior, a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, informează Cancan.

Gabriela avea doar 40 de ani. A murit după ce o mașină, condusă de un bărbat de 66 de ani din București, a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul în care se afla Gabriela.

Unde s-a produs tragicul accident

Accidentul s-a produs în Teleorman, pe E70, în apropierea orașului Alexandria. Impactul a fost extrem de puternic, încât femeia a murit pe loc. În schimb, șoferul care a intrat pe contrasent a scăpat cu viață, a avut doar nevoie de îngrijiri medicale.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 66 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism, din direcţia Alexandria către Bucureşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Nanov. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`