Furtuna puternică a făcut ravagii în Craiova. Mașini luate de ape, copaci prăbușiți, acoperișuri doborâte, străzi inundate

Furtuna puternică a făcut ravagii în Craiova. Mașini luate de ape, copaci prăbușiți, acoperișuri doborâte, străzi inundate
Sursa foto: Facebook

Furtuna a făcut pagube în județul Dolj și municipiul Craiova, unde casele și străzile au fost inundate, copacii și acoperișurile doborâte, iar mașinile luate de apă.

Oameni blocați în mașini

În municipiul Craiova, mai mulți copaci au fost prăbușiți, panouri publicitare au fost luate de vânt, iar acoperișurile de la 13 blocuri și patru case au fost doborâte. Mai mult, patru oameni au fost prinși în mașina în care a intrat apa, dar au reușit să iasă până la sosirea salvatorilor, conform Hotnews.

Tramvaiele nu au mai circulat în oraș, iar pasajele Universității și Bariera Vâlcii au fost închise.

Zboruri deviate din cauza vremii

Drumurile din Dolj au fost blocate de copaci și stâlpi de electricitate căzuți. ANM a emis o avertizare de cod roși de vilejlie, grindină și averse torențiale pentru județul Dolj, dar și câteva localități din Craiova.

Și zborurile au fost afectate de furtună. Un avion, care avea ruta Bergamo-Craiova, a încercat de două ori să aterizeze la Craiova, dar din cauza vremii a fost nevoit să aterizeze pe aeroportul „Henri Coandă” din București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`