ALERTĂ METEO: Furtuna de zăpadă HEPHAESTION vine peste noi. Europa, sub NĂMEȚI EXTREMI!

ALERTĂ METEO: Furtuna de zăpadă HEPHAESTION vine peste noi. Europa, sub NĂMEȚI EXTREMI!

O furtună extremă de zăpadă, numită Hephaestion, a acoperit Grecia, Turcia, Balcanii şi Mediterana cu un strat gros de ninsoare.

REPEDE CLICK AICI – PRIMELE IMAGINI NECENZURATE CU CLEOPATRA STRATAN GOALĂ PUȘCĂ! SÂNII PUR ȘI SIMPLU I-AU EXPLODAT! TATĂL EI E NEGRU DE FURIE! (GALERIE FOTO)

În Grecia, zăpada uriaşă coincide cu vânturile puternice, creând condiţii asemănătoare viscolului. Autorităţile au cerut cetăţenilor să se pregătească pentru atacul vântului, al ploii şi al zăpezii, pe fondul temerilor legate de siguranţa călătoriilor, interzicând chiar şi accesul pe drumurile dificile.

FANII LUI FUEGO SUNT ÎN LACRIMI! ANUNȚUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE

Meteorologul BBC Sarah Keith-Lucas a estimat că săptămâna aceasta în Europa avem un puternic contrast al vremii. Astfel, în timp ce oraşe precum Madrid şi Roma experimentează o explozie de soare în ianuarie, iar în Germania şi Italia temperaturile ating maxime de 14 grade Celsius, nordul şi sudul Europei vor fi copleşite de un val brusc de zăpadă.

Am avut nişte vânturi foarte puternice, ploi abundente şi ninsoare în toată Croaţia şi Grecia. Acum se deplasează spre Turcia. Situaţia va dura până la jumătatea săptămânii. Valul de frig este, de asemenea, prezent în toată Scandinavia, aducând zăpadă în regiuni din Norvegia”, a spus meteorologul BBC.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! VESTEA DESPRE NICULINA STOICAN A CĂZUT CA UN TRĂSNET. VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ…

Valul de zăpadă care se deplasează în sudul Europei, spre Turcia, pare periculos. Va aduce precipitaţii excesive cu inundaţii locale şi în special cantităţi uriaşe de zăpadă.

Vânturile puternice ar putea duce, de asemenea, la o creştere semnificativă a valurilor în Marea Egee, în timp ce se aşteaptă zăpadă proaspătă în Balcani. Vânturile au atins viteze până la 161 km / h duminică, ceea ce a determinat oficialii din Grecia să închidă mai multe porturi. Cu toate acestea, prognoza arată că după miercuri, vremea va deveni treptat, dar constant, mai caldă şi mai luminoasă în toată regiunea. În Marea Britanie se estimează că zăpada va lovi unele părţi din nordul Scoţiei săptămâna aceasta, conform ultimelor prognoze meteorologice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`