Furtuna a făcut prăpăd în Giurgiu. Acoperișuri luate de vânt, mașini avariate și copaci căzuți

Furtuna a făcut prăpăd în Giurgiu. Acoperișuri luate de vânt, mașini avariate și copaci căzuți
Sursa foto: Freepik

O furtună a făcut prăpăd în Giurgiu. Acoperişuri luate de vânt, maşini avariate şi copaci căzuţi – acesta este bilanţul furtunii care a avut loc luni seară, 22 iulie, în Giurgiu. Pompierii au fost chemați să intervină în mai multe cazuri.

Acoperișuri luate de vânt, mașini avariate și copaci căzuți, în urma furtunii din Giurgiu

„Acoperişul de pe un bloc situat pe B-dul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu a fost luat de vânt, în urmă cu puţin timp. În cădere, acesta a avariat uşor două autoturisme. Într-una dintre maşini se afla un conducător auto care, din fericire, nu a fost rănit”, au transmis reprezentanții ISU Giurgiu.

Circulația a fost îngreunată pe timpul intervenției pompierilor, după ce mai multe bucăți mari de tablă și astereală au căzut pe șosea.

În urma furtunii, pompierii au fost chemați să intervină în mai multe cazuri.

Pe o stradă din Giurgiu, pompierii au acționat pentru înlăturarea unui copac căzut pe acoperişul unei case, iar pe o altă stradă autoritățile au intervenit pentru a înlătura crengile unei sălcii căzute peste un autoturism. Maşina nu a fost avariată, potrivit Agerpres.

w

Pe DJ 504, între localitățile Giurgiu și Vieru, pompierii au intervenit pentru a îndepărta un copac rupt de vânt, care era căzut pe partea carosabilă și bloca ambele sensuri de circulație.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`