Fugarul Sorin Oprescu se răsfață la restaurante de lux din Grecia. Este condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare, în România

Fugarul Sorin Oprescu se răsfață la restaurante de lux din Grecia. Este condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare, în România
Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

Sorin Oprescu, fostul primar din București, a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare, dar a fugit în Grecia, de unde nu poate fi repatriat. De aceea, el trăiește pe picior mare țara elenă și se răsfață în restaurantele de lux.

Sorin Oprescu nu a putut fi repatriat

Sorin Oprescu este condamnat la închisoare pentru constituirea unui grup infracțional, dare și luare de mită și folosirea în scop propriu a sumelor de bani din bugetul municipiului București. Autoritățile române au făcut demersuri pentru a-l aduce în țară să își ispășească pedeapda, dar fugarul a câștigat în instanță în Grecia, pe motiv că în închisorile din România nu sunt condiții bune, conform Știri pe surse.

Fostul primar al Capitalei a fost văzut la un restaurant de lux din Halkidki de către un vlogger al canalului de Youtube „Călătorii NoStress”.

„Eu, în momentul în care am fost la acest restaurant habar nu aveam că sorin Oprescu este condamnat în România, este fugit în Grecia, iar cei din Grecia nu pot să-l extrădeze. Mai bine că nu am știut de chestia asta pentru că probabil mi-ar fi intrat mâncarea cu noduri. Așa m-am bucurat de experiența restaurantului”, a spus vloggerul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)