Frații Tate cer restituirea bunurilor sechestrate: terenuri, mașini de lux și bani

Frații Tate cer restituirea bunurilor sechestrate: terenuri, mașini de lux și bani
Sursa Foto: Hepta.ro

Andrew Tate și Tristan Tate cer în Instanță restituirea bunurilor confiscate, printre care se numără terenuri, mașini de lux și bani, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Frații Tate își vor bunurile înapoi

DIICOT a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile şi imobile: 15 terenuri şi clădiri situate pe raza judeţelor Ilfov, Prahova şi Braşov 15 autoturisme de lux 14 ceasuri de lux două lingouri şi o medalie părţile sociale deţinute în cadrul a 4 societăţi comerciale,  86.580 de lei, 52.650 de euro, 17.430 de dolari şi 10.370 de lire sterline şi suma de 21.080508 BTC, existentă în portofele de criptomonedă (aproximativ 384.904,789 USD) obligarea inculpaților la plata unor cheltuieli judiciare avansate de stat în cuantum de 300.000 de lei.

Andrew Tate și Tristan Tate au scăpat de arestul la domiciliu acum patru luni. Pe 4 august, Curtea de Apel București a decis să înlocuiască arestul la domiciliu cu controlul judiciar și a fost pentru prima oară după 7 luni când o instanță a decis ca cei doi milionari britanici să fie cercetați în stare de libertate.

Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis că Frații Tate nu au voie să iasă din București și nici din județul Ilfov. Decizia este definitivă, conform Știripesurse.

Deși, recent, Tribunalul Bucureşti a decis să „relaxeze” obligația impusă prin control judiciar și să le fie interzisă părăsirea României, aceștia au contestat decizia pentru că ceruseră ca limita să fie Europa.

Acum, însă, judecătorii de la Curtea de Apel le-au respins contestațiile. Ba mai mult, au revenit la forma inițială a interdicției, astfel că frații Tate nu mai au voie să iasă din București și nici din județul Ilfov.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`