Update // Cristiano Ronaldo și Daniele Rugani, în carantină, după ce au împărțit același vestiar

Update // Cristiano Ronaldo și Daniele Rugani, în carantină, după ce au împărțit același vestiar

Update //

Cristiano Ronaldo a intrat și el în carantină,acasă, în Madeira, după ce colegul lui de echipă, Daniele Rugani a fost diagnosticat cu coronavirus.
Fotbalistula mers acasăpentru a-și vedea mama care suferise un accident vascular cerebral și nu s-a mai întors în Italia, după ce a aflat că Rugani are temutul virus, deoarece au împărțit același vestiar, duminică.

–Știrea inițială–-

Fotbalistul italian Daniele Rugani, în vârstă de 25 de ani,a fost testat pozitiv pentruCOVID-19, dar este asimptomatic în acest moment,a anunțat clubul sportiv Juventus.

Atât sportivul, cât și cei cu care a avut contact suntizolați și respectă toate măsurile impuse de lege.

Ruganieste un fotbalist profesionist italian care joacă în Seria A pentru clubulJuventus și pentruechipanaționalăa Italiei.

El și-a început cariera profesională de club laEmpoli în Serie B în 2013, unde a ajutat imediat clubul să obțină promovarea în Serie A și a fost desemnat fotbalistul seriei B din 2014. Performanțele sale defensive i-au adus un transfer la Juventus, unde a câștigat imediat titlul de Serie A în primul său sezon.

La nivel internațional, el a reprezentat echipa Italia U21 la Campionatele Europene UEFA sub-21 din 2015 și 2017 și și-a făcut debutul senior pentru Italia în 2016.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`