Fostul rugbist George Baltă, imobilizat în scaun cu rotile, acuză TAROM că nu i s-a permis îmbarcarea: „Zbori când vor ei, nu când ai nevoie!”

Fostul rugbist George Baltă, imobilizat în scaun cu rotile, acuză TAROM că nu i s-a permis îmbarcarea: „Zbori când vor ei, nu când ai nevoie!”
Sursa foto: Facebook

Fostul rugbist George Baltă, imobilizat în scaun cu rotile, acuză compania TAROM că nu i s-a permis îmbarcarea, miercuri, 6 decembrie, pentru o cursă Bucureşti- Cluj-Napoca, „pe motiv de siguranţă”. Fostului rugbist i s-ar fi anulat rezervarea, fără a fi anunţat.

Timp de cinci zile, Tarom nu ar fi confirmat cererea de asistență, iar la telefon nu ar fi răspuns nimeni din partea companiei:

“Adevărul este că de mult nu am mai simțit asta și nu cred că îmi doream să-mi reamintească cineva despre, dar TAROM a reușit să-mi arate că în 2023 încă se mai fac DISCRIMINARI

Astăzi aveam zbor spre Cluj împreună cu @tedynecula unde eram invitați ca speakeri la un eveniment.

Doar că asta nu s-a mai întâmplat pentru că TAROM mi-a refuzat mie  îmbarcarea pe motiv de siguranță.

Ieri seară, Tedy a fost personal în aeroport să verifice dacă totul este ok și personalul de atunci i-a ridicat din umeri.

Cu bilete cumpărate, asistență pentru persoane cu dizabilități confirmată, astăzi m-am trezit că mi s-a anulat biletul, fără să fiu anunțat, pe motiv că aeronava care zboară spre Cluj este un ATR și nu ia la bord persoane cu mobilitate redusă.

Rezolvarea:

Vă dăm bilet la zborul de la ora 17

Practic zbori când vor ei, nu când ai tu nevoie.

În 2023 TAROM scrie pe site că este o companie modernă, dar folosește aeronave doar pentru o anumită categorie de oameni.

Să nu mai spun că o persoană cu dizabilități nu poate selecta asistența și tipul de dizabilitate direct de pe site.

Trebuie să suni în call centre sau să mergi într-o agenție a lor că să fii evaluat

Nu pot să vă spun ce simt acum și nici nu vreau să vă simțiți vreodată așa.

Mulțumesc din suflet personalului de astăzi care a făcut tot ce a putut pentru a fi la bord!”, a scris pe Facebook George Baltă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`