Fostul bodyguard al lui Nuțu Cămătaru, Marian Box și cântăreața Emmy, ridicați cu mascații, după ce ar fi bătut și sechestrat două persoane

Fostul bodyguard al lui Nuțu Cămătaru, Marian Box și cântăreața Emmy, ridicați cu mascații, după ce ar fi bătut și sechestrat două persoane
Sursa foto: Captura Youtube

Liderul interlop bucureștean Marian Sîrbu și cântăreața Emmy au fost acuzați că ar fi bătut și sechestrat două persoane. Fost bodyguard al lui Nuțu Cămătaru, Box și-a pus pe picioare, în ultimii ani, o grupare proprie, specializată în infracțiuni violente.

În ultimii ani, Box a reușit să-și pună picioare propria grupare, alături de un fost luptător, Florin Șpac

Fost boxer, de unde, de altfel, i se și trage porecla de Box, Marian Sîrbu a renunțat la viața sportivă și a devenit unul dintre oamenii de bază ai Cămătarilor, în urmă cu câțiva ani.

În ultimii ani, Box a reușit să-și pună picioare propria grupare, alături de un fost luptător, Florin Șpac. Mai mult decât atât, potrivit unor surse apropiate lumii interlope, Box ar fi preluat, de sub influența lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, un lanț de săli de jocuri, profitând și de arestarea liderului interlop.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că polițiștii Serviciului Grupări Violente din cadrul Poliției Capitalei ar fi aflat că Box, împreună Raul Băloi, Elvis Bătănaș, Vlad Lache, dar și Emilia Loredana Negurici, alias Emmy, ar fi bătut și sechestrat, într-un apartament din cartierul Vitan, doi bărbați cunoscuți sub numele de Mutu și Alin Tatuatu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`