Folosind o folie profesionala solarii controlați creșterea florilor, plantelor aromate și coacerea legumelor

Folosind o folie profesionala solarii controlați creșterea florilor, plantelor aromate și coacerea legumelor

Tot mai multe persoane caută să își deschidă o afacere pe cont propriu, deoarece își doresc să devină antreprenori și să fie stăpâne pe propriile venituri. Acele persoane sunt clar oameni care știu ce vor de la viață și nu dau în spate, când vine vorba de provocări.

Este o adevărată provocare să îți crești de la zero propria afacere, dar nu este nici imposibil să dai lovitura peste noapte, iar pentru cei care sunt familiari cu domeniul agriculturii succesul poate să vină cu ajutorul unei folii profesionale pentru sere și / sau solarii. Secretul este unul simplu. Cu siguranță este un subiect de interes pentru oricine deține câteva hectare de teren arabil și dorește să exploateze terenul respectiv la adevăratul său potențial. Iată cum să dezvolți o afacere profitabilă folosind folie profesională pentru sere și solarii!

Indiferent de tipul de recolte pe care vreți să le cultivați, folosind o folie profesionala solarii controlati cresterea florilor, plantelor aromate si coacerea legumelor simplu și eficient, astfel încât să aveți parte de recolte și în extrasezon, când majoritatea culturilor din câmp deschis nu mai sunt prezente. De ce să optați pentru culturi crescute în condiții controlate?

Deoarece sunt persoane și afaceri care depind de recolte extrasezon: magazinele și aprozarele sunt în căutare de fructe și legume proaspete chiar și iarna, floriștii au și ei nevoie de flori prospete pe tot parcursul sezonului rece și așa mai departe. Se pune, astfel, problema unor furnizori care să le ofere toate acestea și atunci când au mai mare nevoie de ele și nu sunt puține persoane la număr care caută astfel de producători, care să le ofere produsele dorite la prețuri avantajoase.

Și chiar și oamenii de la oraș caută producători de la care să cumpere personal fructe sau legume proaspete, naturale și netratate cu chimicale (așa cum sunt majoritatea celor din comerțul marilor lanturi de magazine sau supermaketuri).

O folie profesională bine aleasă poate să acopere o seră sau un solar atât de eficient, încât temperaturile din interior se mențin pozitive pe tot parcursul iernii, impiedicând astfel înghețul plantelor și menținând temperaturile constante chiar și la nivelul solului.

Rădăcinile plantelor sunt cele mai importante, dacă acestea îngheață, toată planta se va ofili și recoltele vor fi compromise. De aceea este bine să avem control asupra acestui aspect. Pe viitor, această folie se poate reînlocui o dată la câțiva ani, în funcție de starea de degradare de care are parte cu trecerea timpului, factor care este foarte influențat de capriciile vremii, pe care nu o putem nicicum controla.

Sau se poate trece direct la construirea unor pereți / tavan din materiale mai fixe (plexiglasul, de exemplu, este și el foarte cunoscut, dar la fel de folosite sunt panourile de sticlă pentru că amplifică în mod eficient efectul de seră).

Dacă ești la început de drum, folia este recomandarea ideală pentru tine, pentru că reprezintă o investiție minimă pe care o poți face și pe care o poți scoate rapid, chiar din primul an, dacă ești implicat/ă în procesul de creștere al plantelor. Prețul foliei, care de regulă se vinde la metru, este unul justificat. Poți achiziționa folie profesională de la Regal Fermierul, magazin online. Aici găsești cele mai calitative produse și accesorii de grădinărit, la prețuri de producător pe care nu le vei putea refuza. Și sunt sute de produse, din foarte multe categorii, care abia așteaptă să fie descoperite și folosite pentru ce au fost create. Merită să arunci o privire peste gama lor de produse, dacă nu ai avut tangențe cu echipa Regal Fermierul până în momentul de față (niciodată nu e prea târziu să descoperi lucruri noi).

Folia profesională este de mai multe feluri, trebuie doar să o alegi pe cea potrivită nevoilor tale. De exemplu, există folia de mulcire, care este cunoscută și folosită în rândul culturilor de căpșuni, pentru că impiedică fructele să facă contact cu solul și să se murdărească de noroi. În același timp, neavând contact cu solul, nu există pericolul să mucegăiască sau să fie mâncate de melci sau alți dăunători. Folia de pereți pentru solarii și sere este folosită pentru a acoperi structura metalică / fixă a acestor construcții, astfel încât să creeze în interior o atmosferă plăcută pentru recolte, iar folia termică amplifică mai ușor efectul de seră, deși ține la distanță atât temperaturile prea scăzute, cât și pe cele prea ridicate, ferind plantele și de dăunătorii aerieni care pot fi atrași de fructe / legume.

În concluzie, nu este deloc dificil să pornești o afacere profitabilă cu o folie profesională pentru sere și solarii, trebuie doar să știi la ce anume este bună și în ce scop o poți folosi, astfel încât să își merite toți banii. În orice caz, Regal Fermierul este gata să ofere oricui informații și detalii despre produsele lor, așadar nu vă sfiiți să apelați la recomandările acestor specialiști, mai ales dacă sunteți începători în acest domeniu.

Un sfat bun și corect este binevenit oricând, dar este crucial dacă abia ai pornit o afacere care are legătură cu agricultura, adică ce are legătură cu plante vii (fructe, legume, plante decorative). Partea bună este că ei au de toate pe site-ul lor, deci nu trebuie să pierzi timp căutând prin nu știu câte magazine online, doar ca să cumperi tot ce îți trebuie ție pentru afacerea ta. Merită să arunci o privire pe site-ul lor, ca să te convingi personal de acest lucru, cu siguranță nu vei ,,pleca’’ cu mâna goala de la ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`