Vrancea: Șofer prins cu focuri de armă în Soveja. Bărbatul nu deține permis și a fugit după ce a provocat un accident

Vrancea: Șofer prins cu focuri de armă în Soveja. Bărbatul nu deține permis și a fugit după ce a provocat un accident

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost prins cu focuri de armă în Soveja, județul Vrancea, după ce, vineri, a lovit o mașină și a fugit de la locul accidentului.

Sesizați la 112 de către șoferul mașinii avariate, polițiștii au pornit în căutarea autorului accidentului. După ce a fost depistat în trafic, șoferul nu a respectat semnalele oamenilor legii și a demarat în trombă.

Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, în cele din urmă fiind nevoiți să folosească, pe raza localității Câmpuri, arma din dotare pentru ca individul să încetinească.

La un moment dat, în afara satului Gura Văii, pe un drum forestier, din cauza vitezei, autoutilitara s-a răsturnat în pârâul Mirioara.

Bărbatul a fost rănit în urma accidentului și a fost transportat de către polițiști la spitalul din Panciu pentru îngrijiri medicale, dar și pentru a-i fi recoltate probe biologice care să stabilească dacă s-a urcat băut la volan.

În urma cercetărilor, autoritățile au constatat că individul nu deține permis de conducere.

În acest caz, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate modul de producere a evenimentului, scrie libertatea.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`