Florin Cîțu atenționează: „Dacă nu vom atinge pragul de vaccinare, nu vom ridica restricțiile” (VIDEO)

Florin Cîțu atenționează: „Dacă nu vom atinge pragul de vaccinare, nu vom ridica restricțiile (VIDEO)
Foto. Guvernul României / Facebook

Restricțiile anti-COVID-19 nu vor fi ridicate, dacă Guvernul nu va reuși să atingă pragul de vaccinare al populației, de 5 milioane de persoane până la data de 1 iunie, atenționează Florin Cîțu. Premierul a făcut anunțul în cadrul conferinței de presă susținute miercuri, la Palatul Victoria.

„Nu le vom ridica, vom merge mai departe (n.r. – cu restricțiile), așa cum e situația acum, dar eu nu cred (n.r. – că este cazul). Dorința românilor e mai mare ca orice, să revenim la normalitate”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu: „Hotelurile ar putea fi deschise la o capacitate de 100% pentru persoanele vaccinate”

În urmă cu o zi, Florin Cîțu a anunțat faptul că hotelurile ar putea fi deschise cu o capacitate de 100% de la 1 iunie, doar pentru persoanele vaccinate.

„Dacă ajungem la 5 milioane persoane vaccinate la 1 iunie, sunt câteva lucruri pentru sezonul estival: fără mască pe plajă, în drumeții la munte, dar putem să vorbim și de facilități pentru persoanele vaccinate – restaurante care pot să ajungă cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate sau hoteluri la mare cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Doar 8% din populația României a fost vaccinată până în prezent cu ambele doze de ser anti-COVID-19.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`