Florian Bodog (PSD), despre noile măsuri fiscale: Niciunul dintre oamenii care lucrează în România nu va avea de suferit (VIDEO)

Florian Bodog (PSD), despre noile măsuri fiscale: Niciunul dintre oamenii care lucrează în România nu va avea de suferit (VIDEO)
Foto: Facebook / Florian Bodog

Florian Bodog (PSD) a avut o intervenție, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, în care a fost întrebat dacă au fost amendamente sau propuneri de la PSD sau de la Guvern pentru a se folosi de banii din pilonul II de pensie.

“Azi dimineață, la ora 08:00, a fost birou permanent reunit în care s-a stabilit ca termen până astăzi la ora 13:00, de depunere de amendamente. La ora 13:00 se transmit aceste amendamente la guvern. Guvernul le analizează și diseară la 18, prim-ministrul vine în fața Parlamentului să își asume răspunderea”, a declarat senatorul PSD.

Întrebat de moderatoarea emisiunii, Laura Chiriac, dacă scopul PSD este de a goli pilonul II de pensii, Bodog a răspuns că nu a depus niciun astfel de amendament și că nu știe despre ce este vorba.

Eu, cu siguranță, nu am depus un astfel de amendament, nici nu știu despre ce este vorba. Însă, repet, ceea ce a spus domnul Miruță nu este adevărat, pentru că în momentul de față, la ora 13:00, au încheiat sesiunea de depunere de amendamente, iar amendamentele vor fi discutate în guvern. Diseară, la 18, vom vedea forma finală, forma care a apărut adoptată de guvern și forma cu care premierul vine în fața Parlamentului”.

Laura Chiriac: Dar sunt colegi de-ai dumneavoastră din PSD care au depus un astfel de amendament?

Florian Bodog: Nu cunosc acest lucru, nu am văzut să fie vorba, motiv pentru care nu comentez.

Laura Chiriac l-a întrebat pe Florian Bodog și despre faptul că cei de la FMI propun o impozitare progresivă a salariilor. Ce se va întâmpla în acest caz? Vor fi impozitate și mai mult salariile?

Senatorul PSD susține că nu va fi tăiat niciun salariu.

“Nu, nu se taie niciun salariu. Așa cum știți, premierul a și ieșit de altfel și a spus că nicio persoană din România, niciunul dintre dintre oamenii care lucrează în România nu va avea de suferit ca urmare a pachetului legislativ”, a mai spus Bodog.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`