Fiul unui om de afaceri ieșean a împușcat mortal un paznic în timp ce participa la o vânătoare de vulpi

Fiul unui om de afaceri ieșean a împușcat mortal un paznic în timp ce participa la o vânătoare de vulpi

Fiul unui om de afaceri din Iași a împușcat accidental, în piept un paznic de vânătoare, potrivit presei locale.

Victima a decedat în ciuda eforturilor de resuscitare făcute de medici. Aceasta avea două plăgi împușcate în zona toracelui una de 12 mm și o alta de 10 mm iar plămânii îi erau inundați cu sânge. Criminaliștii au spus că paznicul a fost împușcat de aproape.

”La data de 11 octombrie a.c., ora 20:50, Inspectoratul de Poliție Județean Iași a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 45 ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare legal autorizată pe raza comunei Popești, județul Iași, ar fi împușcat accidental un bărbat în vârstă de 53 ani, care participa la vânătoare, rezultând decesul acestuia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei doi erau deținători legal de arme și muniții letale de vânătoare și membri vânători cu drepturi depline. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că activitatea de vânătoare s-a desfășurat în baza unei autorizații colective, la specia vulpe. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă’’, a transmis IPJ Iași.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`