Fiul lui Andrei Pleșu a fost REȚINUT: Va fi dus în fața judecătorilor cu mandat de ARESTARE pentru 30 de zile

Fiul lui Andrei Pleșu a fost REȚINUT: Va fi dus în fața judecătorilor cu mandat de ARESTARE pentru 30 de zile

Fiul filosofului Andrei Pleşu a fost reţinut pentru 24 de ore în dosarul traficanţilor de droguri. Între timp apar noi detalii din anchetă.Potrivit unor surse judiciare, Mihai Pleşu era unul dintre capii reţelei, fiind şi cel care îi aproviziona cu droguri pe dealerii din Iaşi. Mihai Pleşu a fost dus aseară la audieri la Iaşi.

Mihai Pleşu nu era un simplu membru al reţelei de traficanţi de droguri, spun surse din anchetă. El era chiar cel care intermedia vânzarea stupefiantelor între capul reţelei şi colaboratorii din Iaşi. Fiul filosofului Andrei Pleşu a fost dus aseară la audieri la Inspectoratul judeţean de poliţie Iaşi, alături de alţi patru suspecţi.

Iniţial Mihai Pleşu a fost dus la audieri la sediul DIICOT din Capitală. Acolo a ajuns şi iubita lui însoţită de un avocat.

În paralel, la sediul DIICOT Iaşi erau duşi alţi suspecţi.

Potrivit anchetatorilor, Mihai Pleşu primea drogurile de la un cetăţean britanic, care ar fi şi cel care coordona reţeaua, după care le vindea ori în Bucureşti, ori suspecţilor de la Iaşi. Mai mult, într-o comună din judeţul Iaşi, traficanţii ar fi pus la punct şi o cultură de cannabis. Şi în Bucureşti, spun surse judiciare, Mihai Pleşu avea propria sa cultură. Procurorii DIICOT spun că traficanţii vindeau drogurile mai ales în cluburile din Bucureşti şi Iaşi, la concerte, dar şi la petreceri private. În urma percheziţiilor făcute ieri, poliţiştii au ridicat din casele suspecţilor ustensile folosite la cultivare de canabis, cântare electronice, instrumente pentru mărunţit cannabisul, pastile de ecstasy şi ciuperci halucinogene.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`