Final fericit la Chiajna, după aproape 28 de ore de negocieri. Fetița sechestrată de tatăl său a fost eliberată și e în afara oricărui pericol, anunță polițiștii (FOTO, VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea

Fetița de 5 ani care fusese sechestrată de tatăl său într-o locuință din Chiajna a fost eliberată, vineri, după aproape 28 de ore de negocieri, și este în afara oricărui pericol, iar bărbatul este în custodia Poliției.

Fetița sechestrată de tatăl său a fost eliberată după 28 de ore

„Operațiunea Poliției Române din Chiajna s-a încheiat. În urma activității de negociere a Poliției Române, fata se află în custodia polițiștilor, în afara oricărui pericol.

De asemenea, bărbatul se află în custodia Poliției Române.

În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări”, a anunțat Poliția, într-un comunicat, potrivit G4Media.ro.

Într-o intervenție pe B1 TV când cazul era încă în desfășurare, președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, precizase că negocierea de la Chiajna nu este cea mai îndelungată de până acum, recordul fiind de 36 de ore.

„Timpul, cu toate că vorbim de destul de multe ore, să știți că din perspectivă tehnică timpul ajută autorul unor astfel de fapte să conștientizeze că nu aceasta este soluția, ceea ce înseamnă că a trecut peste momentele critice de început, când impulsul momentului îl determina să aibă în vedere punerea în aplicare a amenințărilor pe care le-a enunțat”, declara Cosmin Andreica, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`