Filiași: Un elev de 14 ani a murit după ce s-a bătut cu un coleg la școală

Filiași: Un elev de 14 ani a murit după ce s-a bătut cu un coleg la școală

UPDATE 14:00: Decesul elevului a fost urmare a unui stop cardio-respirator, provocat de o lovitură în zona toraco-abdominală, potrivit legiştilor care au făcut necropsia. Conform sursei citate, cel mai probabil copilul ar fi primit doi pumni în abdomen.

Legiştii mai spun că băiatul avea escoriaţii şi la membre, dar şi la cap, însă acestea nu au legătură cu decesul.

Un elev de 14 ani de la o şcoală din Filiaşi a murit la spital, marţi seară, după ce s-a bătut în clasă cu un coleg, la sfârşitul orei de religie, transmite Mediafax.

Conform polițiștilor, după ce profesoara a ieşit din clasă, elevii au început să se certe, s-au împins, iar unul dintre ei s-a lovit cu capul de uşa unui dulap.

Parchetul Tribunalului Dolj a deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar în cursul zilei de miercuri, agresorul, tot în vârstă de 14 ani, va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

Filiași: Elev de 14 ani, mort după o bătaie în clasă

Embed: ” />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)