Două fete din Timiș au predat poliției un portofel cu 3.000 de euro. Fetele au fost răsplătite pentru gestul lor

Două fete din Timiș au predat poliției un portofel cu 3.000 de euro. Fetele au fost răsplătite pentru gestul lor
foto: pixabay

Două feete de doar 12 ani din județul Timiș au făcut un gest pe care mulți nu l-ar face. Minorele au găsit un portofel pe stradă și nu au stat nici o clipă pe gânduri și au mers la poliție pentru a-l preda.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Adolescentele se aflau pe strada Republicii din Jimbolia, împreună cu mama uneia dintre ele. La un moment dat, fetele au găsit portofelul cu 2.850 de euro și 500 lei.. Pe lângă bani, în el se mai aflau și documente, scrie cancan.ro.Cele două fete au mers la poliție, împreună cu mama uneia dintre ele. Pentru gestul lor, minorele au primit felicitări, diplome și rechizite pentru noul an școlar.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Însoţite de mama uneia dintre ele, fetele au mers la poliţie şi au predat obiectul care, apoi, s-a întors la proprietarul său. IPJ Timiș le-a recompensat pe cele 2 fetițe cu o diplomă de merit și un ghiozdan echipat în vederea începerii noului an școlar”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`