STUDIU: Participarea la festivaluri îți crește speranța de viață cu 10 ani: „Un festival aduce starea de fericire”

STUDIU: Participarea la festivaluri îți crește speranța de viață cu 10 ani: Un festival aduce starea de fericire
foto: pixabay

Conform unui studiu realizat recent de O2 lectorul Universitatii Goldsmith, Patrick Fagan, a merge la un dance event sau un festival aduce o serie de beneficii, deloc de neglijat. Mai precis, o astfel de distracție creste speranța de viațăcu 10 ani.

PROFEȚIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! ESTE VORBA DESPRE MAREA CÂNTĂREAȚĂ! FANII ȘI-AU LUAT RĂMAS BUN (GALERIE FOTO)

Participanții la studiu au declarat cădupăce au mers la un concert sau la un dance show, au remarcat căsentimentul de încredere în sine a crescut cu 25%, apropierea fațăde ceilalti oameni cu 25%, starea mentalămarcheazăo urcare de 75 de procente, altfel spus senzația de “sunt bine” e pe plus cu nu mai puțin de 21%, conform stirileprotv.ro.

“Cercetarea noastrădemonstreazăimpactul fantastic pe care un festival, cu tot ceea ce el implică, îl are asupra mentalului; un festival aduce starea de fericire. Combinând datele obținute am venitcu o rețetăpe care săo “luați” o datăla douăsăptămâni. Starea de fericire, energia fantasticăpe care o avem în timpul unui astfel de eveniment e rețeta perfectă pentru a câștiga încă10 ani”, a declaratPatrick Fagan, expert in Știinta Comportamentalăla Universitatea Goldsmith.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră