Fenomen astronomic rar pe cerul României: alinierea planetelor. Nu s-a mai întâmplat de 18 ani

Fenomen astronomic rar pe cerul României: alinierea planetelor. Nu s-a mai întâmplat de 18 ani
Foto: pixabay.

Alinierea planetelor pe 24 iunie 2022 este un eveniment astronomic rar. În această zi, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn se vor alinia pe cer, iar satelitul Pământului  se va muta de pe o planetă pe alta.

Un eveniment astronomic rar

Potrivit Science Focus, ultima dată când a fost observat un astfel de fenomen a fost acum 18 ani. Acesta se va repeta abia în 2040. Alinierea planetelor poate fi urmărită între orele 1.3- și 3.00 dimineață, iar unele planete vor apărea pe cer încă de la ora 00.00.

Oamenii de știință spun că alinierea planetelor este un fenomen unic. Toate cele opt planete nu se pot alinia niciodată într-o linie perfectă. Acest fenomen s-ar fi întâmplat acum o mie de ani.

Experții în domeniul ezoterismului spun că alinierea planetelor poartă energia distrugerii și transformării.

„În această perioadă vei putea să iei decizii corecte în viață, să ieși din situații incomode sau să scapi de persoanele neplăcute. Universul te va ajuta să găsești calea cea bună, principalul lucru este să fii atent la semne și să fii încrezător în abilitățile tale. Exprimați tot ce vă trece prin minte pe 24 iunie, nu vă fie teamă să comunicați cu oamenii – veți fi auzit și înțeles”, recomandă astrologii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`