Femeile singure vizate de o nouă escrocherie. Metoda „Generalul” face ravagii. Cum câştigă infractorii sume uriaşe în numele soldaţilor străini

Femeile singure vizate de o nouă escrocherie. Metoda Generalul face ravagii. Cum câştigă infractorii sume uriaşe în numele soldaţilor străini

Femeile singure sunt vizate de o nouă escrocherie pe rețelele de socializare. Acestea sunt abordate de persoane care pretind că sunt generali sau soldaţi americani, apoi le cer sume mari de bani.

O nouă escrocherie pe rețelele de socializare

Infractorii profită de prezenţa militarilor străini în România şi câştigă sume fabuloase în numele soldaţilor americani, scrie antena3.ro.

Odată văzuţi cu banii în cont, infractorii dispar. O văduvă din Capitală a fost victima metodei folosită de escroci. Aceasta a vândut anul trecut un teren, care i-a adus în cont câteva sute de mii de euro.

Ulterior a fost abordată pe internet de un bărbat arătos, în uniformă, care s-a recomandat ca fiind general în Armata Americană. Escrocul i-a spus că este detaşat la baza militară Mihail Kogălniceanu şi că îşi doreşte să o întâlnească. Fiica victimei povesteşte că bărbatul a sedus-o şi a ruinat-o.

Avocaţii recomandă ca toate discuţiile cu persoane necunoscute să fie arhivate pentru a avea dovezi, în cazul unei înşelăciuni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`