HALUCINANT! O femeie a mers la dentist, cu o carie și a descoperit că înăuntru avea un gândac care-i devora carnea (FOTO)

HALUCINANT! O femeie a mers la dentist, cu o carie și a descoperit că înăuntru avea un gândac care-i devora carnea (FOTO)

O femeie s-a dus la dentist pestru a se trata de o simplă carie. Aceasta a fost tratată cu antibiotice, dar diagnosticul era mult mai grav.

TRAGEDIE TOTALĂ PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU! OPERAȚIA CUMPLITĂ NU A REUSIT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Madelein Carelse (42 ani), din Africa de Sud acuza o durere de măsea, așa că s-a dus deurgență la un cabinet stomatologic din Vanderbijlpark. Acolo, dentistul i-a administrat inițial antibiotice, pentru a-i opri infecția. După câteva zile, însă, femeia a acuzat dureri insuportabile. Mai mult, a început să aibă dificultăți la respirat. În scurt timp, pe gât, sub bărbie, i-a apărut o pată negricioasă, scrie realitatea.net.

DRAMĂ ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR, ÎN STARE GRAVĂ. FAMILIA SPERĂ ÎNTR-O MINUNE

Soțul femeii, văzând ce se petrece cu ea, a dus-o de urgență la medicul stomatolog. Dupa mai multe analize, Madelein a aflat că suferă de o afecțiune mortală, o bacterie extrem de periculoasă, cunoscută și sub denumirea de „boala care devorează carnea”. Aceasta afectează țesuturile moi și, ulterior, cuprinde întreg corpul.

ȘOC TOTAL LA PRO TV! CABRAL IBACKA A FĂCUT ANUNȚUL: ADIO, CĂSNICIE! NICIO ȘANSĂ PENTRU ANDREEA IBACKA (GALERIE FOTO)

În primă fază, medicii i-au înlăturat femeii porțiunea afectată, pentru a împiedica boala să-i macine organele vitale. Pe Madelein o așteaptă, însă, mai multe operații estetice extrem de complicate, prin care să i se refacă pielea de pe gât și de pe bărbie, zone grav afectate.

Cel mai probabil, spun medicii, bacteria i-a fost transmisă de un gândac care i-a intrat femeii sub piele, printr-o zgârietură.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`