Caz revoltător: Femeie în stare critică după cezariană, dusă la Iași pentru că spitalul din Neamț nu avea anestezist (VIDEO)

Caz revoltător: Femeie în stare critică după cezariană, dusă la Iași pentru că spitalul din Neamț nu avea anestezist (VIDEO)

La un pas de moarte, după ce a născut! Este cazul dramatic al unei femei din Târgu Neamţ, care a suferit complicaţii după o operaţie de cezariană. Femeia, în vârstă de 34 de ani, a fost adusă în stare gravă, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Cuza Vodă din Iaşi, unde medicii au reuşit cu greu să o stabilizeze, informează B1 TV.

Tânăra a mers să nască la Spitalul din Târgu Neamţ. Medicii de aici au decis să-i facă operaţie de cezariană, deşi femeia mai suferise o intervenţie de acest fel, la prima naştere.

Imediat după intervenţie, starea ei s-a agravat, a pierdut foarte mult sânge care, apoi, s-a acumulat în abdomen.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

CORINA CHIRIAC, ÎN DOLIU! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU! O NOUĂ TRAGEDIE A ȘOCAT ROMÂNIA

După câteva ore pe masa de operaţie a spitalului din Târgu Neamţ, femeia a fost preluată de un elicopter SMURD, în stare critică, şi transportată la Spitalul Cuza Vodă din municipiul Iaşi.

„Pacienta a făcut complicaţii pe fondul cezarienei. După intervenţie, s-au constatat modificări importante ale tensiunii. La Spitalul din Târgu Neamţ nu au anestezist în cursul după-amiezii, pentru că, la fel ca în multe alte spitale din ţară, este o criză de astfel de specialişti. S-a intervenit în urgenţă, pacienta avea trei litri de sânge în abdomen”, a declarat Mircea Onofriescu, medic la Spitalul „Cuza Vodă” din Iaşi

Femeia a trecut cu bine de impas, însă, la Spitalul din Târgu Neamţ, ca şi în altele din România, problemele rămân şi nu sunt puţine.

PANICĂ ÎN LUMEA MANELELOR! FLORIN SALAM, FĂRĂ SUFLARE PE TREPTELE UNUI BLOC! MANELISTUL A CEDAT ÎN VĂZUL TUTUROR (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`