Femeie lovită de o autospecială de poliție în timp ce traversa strada, în București. Polițistul de la volan are 23 de ani

Femeie lovită de o autospecială de poliție în timp ce traversa strada, în București. Polițistul de la volan are 23 de ani
Foto simbol: Pixabay

Un polițist în vârstă de 23 de ani a lovit-o cu autospeciala de poliție pe o femeie de 62 de ani care traversa strada, a anunțat Brigada Rutieră București, marți, potrivit Adevărul.

Femeie lovită de o autospecială de poliție în timp ce traversa strada

Autospeciala de poliție era a Secției 26.

„O autospecială de poliție condusă de către un polițist în vârstă de 23 de ani, care se deplasa pe Șoseaua Berceni, către strada Ion Iriceanu,  la intersecția cu strada Ristea Ion, a surprins și accidentat un pieton, femeie, în vârstă de 62 de ani, angajată în traversarea drumului public. Precizăm că autospeciala de poliție avea în funcțiune sistemele optice și acustice, aceasta aflându-se în misiune”, afirmă Brigada Rutieră București.

Polițistul are 23 de ani

Polițistul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri au precizat că „cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`