Femeie însărcinată, agresată de iubit pe holuri unui spital din Galați. S-a emis ordin de protecție

Femeie însărcinată, agresată de iubit pe holuri unui spital din Galați. S-a emis ordin de protecție
Sursa foto: Shutterstock

O femeie însărcinată a fost agresată de iubitul ei pe holurile Spitalului Județean de Urgență Galați. În urma conflictului i s-a întocmit un dosar penal.

Femeie agresată în spital

Polițiștii au fost sesizați legat de faptul că în spital a ajuns loc un scandal, în jurul orei 07.25. Bărbatul de 25 de ani se afla în vizită la partenera sa, de 22 de ani, care era internată la spital. El i-ar fi adresat injurii, ar fi agresat-o fizic pe holurile spitalului și ar fi încercat să o convingă să plece de la unitate medicală și să meargă acasă, conform știrileprotv.

Bărbatul a fost prins de polițiști în spital și condus la secție pentru a fi audiat și pentru a afla circumstanțele de la care a pornit incidentul. Pe numele acestuia se va întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai mult, pe numele femeii s-a emis un ordin de protecție prin care i se interzice bărbatului să se apropie de ea la mai puțin de 200 de metri, dar și interdicția de a o contacta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră