Femeie în stop cardiorespirator după un accident între un autobuz și un autoturism în Suceava. Au fost răniți și doi copii

Femeie în stop cardiorespirator după un accident între un autobuz și un autoturism în Suceava. Au fost răniți și doi copii
Foto simbol: Facebook / SMURD

O femeie și doi copii au fost răniți într-un accident între un autoturism și un autobuz, marți, în localitatea Pătrăuți, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați, potrivit Agerpres.

Femeia, în stop cardiorespirator după accident

Echipele de salvatori au găsit-o pe femeie în stop cardiorespirator și au început manevrele de resucitare.

„Intervin pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a cinci echipaje SAJ. La o primă evaluare, au rezultat trei victime, toate din autoturism. Este vorba de o femeie şi doi copii. Femeia este în stop cardiorespirator şi i se aplică manevre de resuscitare. Cei doi copii sunt conştienţi, dar cu multiple traumatisme în urma accidentului”, a declarat ISU Suceava.

Femeia și cei doi copii au fost preluate de ambulanțe pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`