Femeie găsită fără suflare în toaleta unui restaurant, la o zi după ce și-a condus mama pe ultimul drum

Femeie găsită fără suflare în toaleta unui restaurant, la o zi după ce și-a condus mama pe ultimul drum
Sursa Foto: Captură Video

O femeie a fost găsită fără suflare în toaleta unui restaurant de către soțul ei. Cuplul se oprise să mănânce ceva la ieșirea din Botoșani, după fusese la înmormântarea mamei femeii, notează antena3.ro.

Femeie găsită moartă de soțul său în baia unui restaurant

Originară din Botoșani, femeia în vârstă de 44 de ani se pare că venise din Oradea pentru a-şi conduce mama pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc vineri, iar sâmbătă, în drum spre casă, cei doi au hotărât să ia prânzul la un restaurant.

Femeia a intrat la un moment dat în baie se spele pe mâini, însă soțul a observat că nu se mai întoarce, astfel că s-a dus verifice ce s-a întâmplat. Bărbatul a avut parte de un șoc când a văzut că soția sa era întinsă pe jos.

Speriat, bărbatul a sunat la 112

La fața locului a fost chemată o ambulanță, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără niciun rezultat.

Soțul femeii susține că nu știa ca acesta să fi avut probleme cardiace, dar cu toate acestea, pune totul pe seama supărărilor din ultima perioadă.

Examenul de la autopsie va stabili cu exactitate cauza morții, între timp polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, însă nu există niciun indiciu că ar fi vorba de comiterea unei infracțiuni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`