Felix Cozma (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: „Sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat” (VIDEO)

Felix Cozma (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: Sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat (VIDEO)
Sursa foto: Facebook /@Felix Cozma

Felix Cozma (PSD) a comentat în emisiunea„Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, scandalul dintre Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, privind lucrările de la planșeul Unirii.

„Sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat”

Cozma subliniază că efectele acestui scandal nu sunt doar politice, ci afectează siguranța cetățenilor.

“În realitate, terenul de acolo, în momentul de față, în cartea funciară, din documentele prezentate de către Primăria Sectorului 4 este pe Apele Române, adică a Ministerului Mediului. De unde autorizațiile eu înțeleg tot din ce s-a prezentat, că nu am acces la documente, că există pentru a fi demarate lucrările, și ca atare probabil ca efect imediat a acestui lucru, cine trebuia să dea autorizația de construcție este Sectorul 3, că este în raza lor. Eu asta am înțeles.

Acum, să încercăm să ne legăm de palmieri și de lanțurile de la intrarea în pasaj, etc, astea sunt chestiuni pur electorale.

Din toată povestea asta, de pierdut pierd bucureștenii. Eu nu sunt bucurestean, dar circul și eu pe acolo, merg în drum către instituție dimineață. Credeți-mă că nu e o stare de confort, să te gândești că putem păți ce s-a întâmplat în Sectorul 6, care sigur a fost un accident izolat, că nu suntem acum nebuni să acuzăm din orice pe oricine, dar trebuie să ne gândim că sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat. Eu știu că e o bătălie electorală, fiecare șutează cum poate, dar aici nu mai e vorba de politică. E vorba de siguranța oamenilor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)
21:27 - Rareș Hopincă, despre scandalul privind planșeul Unirii: Primarul General nu poate emite dispoziții de demolare pentru o proprietate aparținând altcuiva, pentru o proprietate privată. Dispoziția e ridicolă în sinea ei (VIDEO)
21:07 - Prefectul Capitalei atacă în instanță dispoziția lui Nicușor Dan de desființare a șantierului
21:03 - Alina Gorghiu: Anul trecut am adus aproape 900 de fugari în România, iar anul acesta, până la finalul lunii septembrie, am reușit să aducem aproape 620 de fugari (VIDEO)
21:02 - Plimbările cu mașina funerară au devenit virale pe rețelele de socializare. Cum răspund autoritățile
20:51 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „Cam toată lumea știe care va fi finala pentru președinție”
20:33 - Animalul care trăiește exclusiv în România. Aparține unei specii preistorice și este considerat „fosilă vie”
20:23 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, despre scandalul privind lucrările la planșeul din Piața Unirii: „Mi-e greu să răspund de partea cui se află dreptatea”