Farmece de mahala: o tânără a rămas fără 10.000 euro. Vrăjioarele Oanei Zăvoranu sunt la închisoare dar fiul uneia continuă să „descânte” portofelele femeilor credule

Farmece de mahala: o tânără a rămas fără 10.000 euro. Vrăjioarele Oanei Zăvoranu sunt la închisoare dar fiul uneia continuă să descânte portofelele femeilor credule

Farmecele nu l-au salvat pe fiul „vrăjitoarei” Norvegia (cea care a escrocat-o pe Oana Zăvoranu de zeci mii de euro) de mâna lungă a legii.

Conform presei locale, adolescentul, numit și Cooper, fost plasat în arest la domiciliu de instanțele din Târgu Neamț după ce  ar fi ”descântat” o tânără naivă din comuna Păstrăveni, județul Neamt, de 10.000 euro.

În vârstă de doar 16 ani, acesta a preluat din talentul infracțional al mamei sale și a escrocat-o pe femeie de suma amintită, la început cu promisiunea unor ritualuri magice pentru noroc în dragoste și, ulterior, prin amenințarea cu acte de violență, conform tvmneamt.ro.

”Armani Rekeford”: fiu de ghicitoare și interlop

Tânărul, autointitulat pe retele de socializare ”Armani Rekeford” moștenește „magia” escrocheriilor nu doar de la mama sa: tatăl acestuia este liderul grupării infracționale din Bucuresti, cunoscută sub numele de Sadoveanu (sau Clanul Belgienilor), conform sursei amintite.

”La data de 11 octombrie a.c., persoana în cauză a fost prezentă instanței de judecată, fața de aceasta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Reamintim că, la data de 08 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și șantaj” se arată într-un comunicat IPJ Neamț.

N-a avut noroc nici în dragoste iar singura „magie” este că a rămas și fără mii de euro

Potrivit polițiștilor, în cursul lunii august, „Armani Rekeford”, având complicitatea unui alt „maestru în deochi” de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, păcălit o tânără de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că ar putea să îi presteze anumite descântece și ritualuri contra unor sume de bani.

Astfel, femeia le-ar fi achitat celor doi „ocultiști” 50.000 de lei. Singura magie a fost însă cea a banilor care i-a curprins pe infractori: ulterior, cand victima ar fi decis să renunțe la „serviciile”acestora, tinerii i-ar fi adresat în mod repetate amenințări cu bătaia. Pentru că descântecele „bombardierilor” nu sunt de ignorat, aceștia ar fi șantajat tânăra și cu publicarea în spațiu public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani, menționează anchetatorii.

Au urmat „descântecele” polițiștilor la cuibul „vrăjitorului”

În urma percheziţiilor efectuate, menționează comunicatul anchetatorilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc activitatea infracțională reclamată, respectiv mai multe telefoane mobile și suma de 850 de euro.

La data de 10 octombrie, fiul „vrăjitoarei Norvegia” a fost dus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii unde a și dat cu subsemnatul pentru 24 ore.

În activitățile de investigare a infracțiunilor reclamate de tânăra păgubită au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Poliția orașului Chitila, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Ce condamnări au primit vrăjitoarele Oanei Zăvoaranu

Cinci vrăjitoare au fost găsite vinovate de judecători pentru violență, înșelăciune și mărturie mincinoasă iar cea care a șantajat-o pe Oana -,,Vanesa”- Roxana Lider – nepoata Sidoniei – a fost condamnată la şapte ani de închisoare.

De asemenea, ,,Luminita”- Andreea Lider – Regina Magiei Negre a primit 15 ani de închisoare, ,,Anita” – Carmen Chivea a primit şapte ani de închisoare, ,,Varsovia”- Daniela Grecu- trebuie să execute şapte ani de închisoare, iar ,,Margareta” – Norvegia Miclescu – a primit 15 ani de închisoare, transmite EVZ.

Mai mulţi membri ai clanului Sadoveanu au primit pedepse dure între 7 şi 15 ani. Condamnările nu sunt definive şi pot fi contestate la Curtea de Apel Bucureşti.

De asemenea, liderii clanului “Sadoveanu”, Remus şi Achil Mincă, trebuie să execute 15 ani de închisoare. Clanul trebuie să plătască daune materiale de mii de euro. Judecătorii au mai decis confiscarea armelor albe folosite la tâlhării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`