Familia Regală a României, mesaj în memoria Tamarei Buciuceanu: ”Una dintre figurile emblematice ale teatrului și filmului românesc din ultimii 70 de ani”

Familia Regală a României, mesaj în memoria Tamarei Buciuceanu: ”Una dintre figurile emblematice ale teatrului și filmului românesc din ultimii 70 de ani”

Familia Regală a României a transmis un mesaj în memoria actriței Tamara Buciuceanu Botez, considertă una dintre figurile emblematice ale teatrului şi filmului românesc din ultimii 70 de ani.

DRAMĂ TOTALĂ ÎN SHOWBIZ! IULIA VÂNTUR S-A ÎNNECAT ÎN LACRIMI! SALMAN KHAN, SĂLTAT DE MASCAȚI! E CUTREMURĂTOR CE A PUTUT SĂ FACĂ

”Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au aflat cu multă tristețe vestea trecerii la Domnul a marii actrițe Tamara Buciuceanu, una dintre figurile emblematice ale teatrului și filmului românesc din ultimii 70 de ani.

IMAGINI DE INFARCT CU INNA! A RENUNȚAT LA HAINE ÎN VĂZUL TUTUROR! POZELE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

Tamara Buciuceanu a primit de la Regele Mihai I rangul de Ofițer al Ordinului Coroana României. La Castelul Peleș, cu cinci ani în urmă, Tamara Buciuceanu a fost invitată de Majestatea Sa Custodele Coroanei, la ceremonia de învestitură în Holul de Onoare și la dineul oficial din Sufrageria de Stat.

CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BĂRBAT! TOCMAI ȘI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY (GALERIE FOTO)

Născută în Basarabia, acum 90 de ani, Tamara Buciuceanu lasă o urmă de neșters în cultura română, după o strălucită și lungă carieră artistică.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a declarat Familia Regală.

Reamintim că, Tamara Buciuceanu Botez s-a stins din viață, marți, la vârsta de 90 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`