Familia adoptivă a Sorinei, scrisoare către procurorul general: Ne temem de PROTESTE și constituie motiv de SIGURANȚĂ

Familia adoptivă a Sorinei, scrisoare către procurorul general: Ne temem de PROTESTE și constituie motiv de SIGURANȚĂ

Familia Săcărin, părinții adoptivi ai micuței Sorina, cer procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării ordonanţei departe de Mehedinți. Ei invocă protestele care au loc zilnic în faţa instituţiilor publice după adopţia Sorinei.

Este vorba despre cererea formulată de Licu prin care a cerut interzicerea părăsirii teritoriului României de către fetiță, până la soluționarea cazului.

Gabriel Săcărin spune că astfel se va evita un „scandal monstruos la Tribunalul Mehedinți”.

ȘOC MONDEN! BIANCA DRĂGUȘANU A FOST BĂTUTĂ CRUNT! BLONDINA E UMPLUTĂ DE VÂNĂTĂI! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

„Având în vedere manifestațiile care au loc zilnic în ultimele zile în fața tuturor instituțiilor publice, fiind iminentă o asemenea manifestație și în fața Tribunalului Mehedinți, vă solicităm respectuos să formulați o cerere de strămutare către un tribunal aflat la o distanță mai mare de zona Baia de Arama – Craiova. Conform art. 140 alin 3 Cod de procedură civilă: Constituie motiv de siguranţă publică împrejurările excepţionale care presupun că judecata procesului la instanţa competentă ar putea conduce la tulburarea ordinii publice. Conform art. Art. 141 alin 2 Cod de procedură civilă Strămutarea (…) întemeiată pe motiv de siguranţă publică poate fi cerută numai de către Procurorul general de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, se arată în scrisoarea soților Săcărin către procurorul general, potrivit gds.ro

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT ÎN LUNA DE MIERE! VEZI REPEDE CINE E MIREASA CELEBRĂ! DOAMNE, CE DRAMĂ

Gabriel Săcărin, tatăl adoptiv al Sorinei, mai susține că nu înțelege această reacție a Procurorului general, în condițiile în care ei au toate documentele necesare, inclusiv acordul SUA pentru adopție.

Săcărin a mai susținut, pentruLibertatea, că situația se va termina la CEDO, că deja a anunțat Ambasada Statelor Unite și crede că se va lăsa cu scandal diplomatic.(Detalii AICI)

INCENDIAR! MICHAEL SCHUMACHER, ÎN CARNE ȘI OASE PE STRADĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE! IMAGINILE FAC ÎNCONJURUL PLANETEI (GALERIE FOTO)

Amintim că Procurorul general Bogdan Licu a solicitat luni revizuirea hotărârii judecătorești prin care micuța Sorina a fost dată spre adopție unui cuplu de români stabilit în Statele Unite. Totodată, acesta a cerut și interidicție de părăsire a țării pentru fetiță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră