Falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov nu avea nici măcar Capacitatea: Pacientele o dau de gol că nu era doar voluntar ci participa activ la operaţii

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov nu avea nici măcar Capacitatea: Pacientele o dau de gol că nu era doar voluntar ci participa activ la operaţii

Ies la iveală noi detalii halucinante despre Raluca Bîrsan, falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov. Femeia nu doar că nu avea nici cele mai minime studii în domeniul medicii, dar nu avea nici măcar examenul de Capacitate luat, arată Libertatea.

Aceasta a ajuns într-o clasă de electromecanică la Școala de Arte și Meserii a Liceului Unirea cu media 1,68, dar s-a retras din clasa a IX-a. Astfel, Bîrsan se alătură clubului select deschis de italianul Matteo Polini, care la fel avea doar 8 clase dar presta ca medic.

Liberatea a consultat mai multe paciente de la Spitalul Ilfov din ultimii 2 ani, iar acestea au arătat clar că „Raluca Bîrsan a fost mâna a doua în operația pe care mi-a făcut-o doctorița Dragu”. Acest lucru vine să contrazică toate afirmaţiile publice care atestau că Bîrsan activa doar ca voluntar.

„Toate mămicile din Spitalul Județean Ilfov știau că Raluca e mâna dreaptă a doctoriței Dragu. Am avut ecografii făcute la care a asistat și Raluca. Ea mi-a închis operația de cezariană, adică ea m-a cusut”, artă în mod clar o pacientă pentru sursa menţionată.

„În timpul operației, doctorița îi punea întrebări ca și când ar fi studentă, rezidentă… nu mai știu ce a întrebat-o exact, dar știu că a răspuns greșit”, a arătat o altă femeie.

„Raluca și doctorul Dragu erau nedespărțite. Raluca se plângea de cât de greu e rezidențiatul”, vine şi o a treia confirmare.

Doctoriţa Roxana Dragu, cea indică de toţi drept cea care o proteja pe Bîrsan în spital, mută responsabilitatea pe Serviciul de Resurse Umane din spital, care i-ar fi spus că „Raluca Bîrsan are licență și atestat”. Medicul arată că nu ar fi avut ea cum să se ocupe de angajarea femeii.

„A avut un contract de voluntariat, care s-a încheiat vineri, cred. Mai multe amănunte… Acest contract de voluntariat nu știu când s-a făcut, pe vremea managerului Armeanu, cred”, a spus Dragu pentru Libertatea.

Medicul a negat vehement şi faptul că Raluca Bîrsan ar fi intrat în sala de operaţii unde ar fi oprat paciente, în ciuda confirmările de la foste paciente şi chiar a unei filmări cu ea în timp ce închide o pacientă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`