Explozii în Brașov. 46 de persoane au fost evacuate din locuințe

Explozii în Brașov. 46 de persoane au fost evacuate din locuințe
Sursa Foto: Freepik

Mai multe explozii s-au produs vineri noapte la niște conductori electrici aflați la intersecția străzilor Griviței cu Mircea cel Bătrân din municipiul Brașov. Incidentul a necesitat evacuarea a 46 de persoane din zonă. Nu s-au înregistrat victime în urma exploziilor. Cu toate acestea, o persoană a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului, potrivit brasov.net.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a trimis imediat la fața locului un echipaj CBRN, două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. Intervenția promptă și coordonată a forțelor de urgență a fost esențială pentru gestionarea situației.

La locul incidentului au intervenit, pe lângă echipele ISU, și echipe specializate de la Electrica și Distrigaz. Aceste echipe au lucrat împreună pentru a remedia problema și a asigura siguranța zonei.

Locatarii evacuați s-au reîntors în locuințe

După ce echipele specializate au finalizat intervenția și zona a fost declarată sigură, locatarii evacuați au fost în măsură să se întoarcă în locuințele lor. ISU Brașov a confirmat că nu mai există pericole pentru populație în urma acestui incident.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”
20:10 - Elena Lasconi, „reacție la cald” după decizia CCR: „Interdicția de a candida dată Dianei Șoșoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru domnul Marcel Ciolacu” (VIDEO)
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Decizia este definitivă
19:10 - Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite
18:51 - Horoscop Alina Bădic săptămâna 6 – 12 octombrie 2024. O conexiune specială cu elemente de destin (VIDEO)