Explozie violentă într-un bloc din București. Zeci de locatari evacuați: „Mi-a sărit ușa din balamale” / Vecinii se tem că nu a fost un accident

Explozie violentă într-un bloc din București. Zeci de locatari evacuați: „Mi-a sărit ușa din balamale” / Vecinii se tem că nu a fost un accident
Foto simbol: Pixabay

O explozie s-a produs într-un bloc din București, miercuri dimineață, cel mai probabil ca urmare a unei acumulări de gaze. Au fost afectate șapte apartamente și au fost evacuați din imobil 30 de locatari, iar o parte dintre ei se tem că deflagrația nu ar fi fost un accident, potrivit Observatornews.ro.

O femeie spune că i-a „sărit ușa din balamale”

Explozia s-a produs într-un apartament de la etajul 2.

„Ştiu că ne-a trezit o bubuitură! Mi-a sărit uşa din balamale, că eu stau la etajul 1. Şi ele ţipau să le dăm apă, că ard sau ceva de genul”, a spus o locatară a blocului.

Cele trei persoane care strigau după ajutor sunt o mamă și fiicele sale, care locuiau chiar în apartamentul în care a avut loc explozia.

„E mama și cu două fete, care sunt cu probleme psihice”, susține o vecină.

Vecinii se tem că explozia nu a fost un accident

Vecinii se tem că explozia nu a fost un accident și susțin că mama respectivă și fiicele sale au mai creat probleme în bloc și altădată.

„Ele au mai făcut, au dat şi cu ghivece, și cu crătiţi și cu tot. Au făcut crize. Nu ar trebui să mai stea în acest bloc”, a spus o femeie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`