Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri

Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri
Captură Video B1 TV

Un incendiu a izbucnit la o casă din municipiul Gheorgheni. Pompierii militari au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările declanșate în urma exploziei unei butelii.

Doi adolescenți au fost salvați de pompieri

Doi adolescenți care se aflau în clădirea cuprinsă de flăcări s-au autoevacuat pe acoperiș, fiind salvați cu ajutorul scării culisabile, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, conform ziare.com. 

„La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului, este localizat şi se lucrează pentru lichidare. În interiorul locuinţei, se aflau două persoane care s-au autoevacuat pe acoperiş, de unde au fost evacuate, de către pompieri, cu ajutorul scării culisabile. (…) Persoanele evacuate de pe acoperişul casei sunt doi adolescenţi: un băiat, de 16 şi o fată, de 18 ani, aflaţi în stare de conştienţă, care au fost asistate medical la faţa locului”, a transmis ISU Harghita.

Fata a suferit un atac de panică

Conform ISU Harghita, fata salvată de pe acoperiș a suferit un atac de panică și a fost preluată și transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru îngrijiri medicale.

Cauza incendiului a fost explozia unei butelii, cauzată de acumulări de gaze, conform pompierilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:08 - Cele cinci beneficii ascunse ale cojilor de lămâie. În ce moduri pot fi folosite
22:03 - Kelemen Hunor, despre relația cu Viktor Orban: Este una corectă, bună. Dacă se schimbă ceva, vă anunț
22:02 - Patru români au furat 300.000 de lei de la mai multe supermarketuri din România, după ce au găsit o metodă inedită de a falsifica bonurile RetuRO
22:02 - Ludovic Orban: 100% va fi creștere de taxe la anul. PSD, de fapt, pregătește impozitul progresiv, care este o crimă împotriva economiei (VIDEO)
21:39 - Ludovic Orban: Iohannis nu vrea să se pensioneze și își dorește poziția de președinte al PNL și de premier într-o coaliție cu PSD. A făcut pact cu diavolul (VIDEO)
21:30 - România va fi lovită de ciclonul Ashley, în perioada în care Dunărea va avea debitul maxim. Se vor înregistra 100 de litri pe metrul pătrat în 48 de ore
21:25 - Radu Miruță (USR): Constituția spune foarte clar că președintele României este independent politic, nu face politică. Ce s-ar întâmpla în perioada asta de 3 luni? Am avea un președinte care ar candida la PNL, dar poate să spună că nu face politică? (VIDEO)
21:18 - Ludovic Orban: Iohannis, dacă vrea să candideze, să își dea demisia din funcția de Președinte. Sper că sunt ultimele zvârcoliri ale acestui zombie politic, care, în loc să servească poporul român, și-a făcut doar poftele personale (VIDEO)
21:13 - Ouăle din Ucraine se vând aproape instant în magazinele din România. Care este prețul pe care îl plătește un român pentru un singur cofraj
20:57 - Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”