Explozie la o țeavă de gaze de lângă Podul Basarab din București. Circulația în zonă a fost oprită

Explozie la o țeavă de gaze de lângă Podul Basarab din București. Circulația în zonă a fost oprită
Foto: Antena3.ro

O explozie a avut loc vineri seara, la o țeavă de gaze de lângă Podul Basarab din București. Pompierii intervin la fața locului, în timp ce circulația în zonă a fost oprită.

Explozia a avut loc la capătul Podului Basarab, spre Palatul Cotroceni, în zona Facultății Ecologice. Locuitorii din zonă au fost evacuați, iar circulația a fost blocată.

O țeavă de gaze a explodat lângă Pasajul Basarab

O țeavă de gaze a explodat, vineri seara, lângă Pasajul Basarab din București. Principala cauză ar fi o avarie la țeavă, iar mai multe autospeciale s-au deplasat la fața locului.

Circulația în zonă a fost oprit, iar locuitorii din blocurile învecinate au fost evacuați. Potrivit Antena 3, în urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

La fața locului se fac verificări pentru a se stabili cauza exploziei. Explozia nu a declanșat un incendiu în București, iar fumul gros s-a dispersat.

Circulația, blocată în zona Pod Basarab

La ora 22:00, potrivit datelor de pe Info Trafic București Ilfov, circulația la intersecția Bulevardului Iuliu Maniu cu Vasile Milea era blocată. Totodată, circulația pe Podul Basarab, dar și pe străzile din jur a fost restricționat. Având în vedere măsură, s-a creat aglomerația pe Bulevardul Iuliu Maniu, Vasile Mile și Splaiul Independenței.

Din primele informații, țeava de gaze care a explodat vineri seara ar fi alimentat CET Grozăvești.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`