Explozie într-un bloc din Capitală: Trei persoane au fost rănite

Explozie într-un bloc din Capitală: Trei persoane au fost rănite
Foto: romanialibera.ro

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unei explozii urmată de un incendiu care s-a produs la un bloc din Capitală. Este vorba despre o femeie, un bărbat și un copil, care au fost transportați la spital

Explozia a avut loc într-un bloc din cartierul Vitan din Bucureşti, cei trei răniți, a căror stare nu este foarte gravă, fiind spitalizaţi.

Adulţii au fost duşi la Spitalul de Arşi, în timp ce copilul, în vârstă de 13 ani, a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Totodată, au fost afectate 3-4 locuințe de pe același palier, existând pagube la ferestre și uși.

Explozia s-a produs într-un apartament de la etajul al şaptelea al unui bloc de pe strada Vigoniei, deflagrația fiind urmată de un incendiu. În starea cea mai gravă se află bărbatul, care are arsuri de gradele I şi II, în timp ce femeia are arduri de gradul I, ambii fiiind tranasportaţi la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arşi.

Copilul are arsuri superficiale pe braţe şi a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Deocamdată nu au fost stabilite cu exactitate cauzele exploziei, însă există suspeiciuni că aceasta ar fi fost provocată de o butelie fisurată găsită în apartament.

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră