Explozie într-un bloc din Buzău. O fetiţă de opt ani şi bunica ei au fost rănite (VIDEO)

Explozie într-un bloc din Buzău. O fetiţă de opt ani şi bunica ei au fost rănite (VIDEO)
Adolescent din Târgoviște ajuns la spital după ce ar fi consumat droguri, fără să vrea, la banchet. Foto simbol: Facebook @ SMURD

O explozie s-a produs vineri dimineaţă într-un bloc din Buzău, 15 persoane fiind evacuate, potrivit publicației locale stiridebuzau.ro.

Două persoane, o copilă de 8 ani şi bunica ei, de 65 de ani, au fost rănite în urma exploziei. Victimele au fost preluate de paramediei şi vor fi duse la spital.

”Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unei  explozii neurmată de incendiu într o locuinţă la etajul 4 al unui bloc din Buzău. La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă.

În momentul, sosirii s-a constatat că explozia nu generase un incendiu, iar pagube semnificative erau în locuinţa în care s-a produs, urmând să evaluăm şi celelalte apartamente”, a declarat reprezentantul ISU Buzău.

Alţi 15 locatari ai imobilului au fost evacuaţi.

Pompierii urmează să evalueze pagubele suferite în urma deflagraţiei în celelalte apartamente, iar specialiştii în construcţii vor stabili dacă blocul  respectiv are probleme de rezistenţă în urma exploziei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`