Explozie într-o locuință din județul Vaslui. Au fost răniți trei copii minori și tatăl lor

Explozie într-o locuință din județul Vaslui. Au fost răniți trei copii minori și tatăl lor
Foto simbol: Facebook @ SMURD

O explozie s-a produs sâmbătă seară într-o locuință din comuna Stănilești, județul Vaslui. În incident au fost răniți trei copii – cu vârste 5, 7 și 8 ani – și tatăl lor, iar aceștia vor fi transportați la spitale din Iași, potrivit Agerpres.

Explozie într-o locuință din Stănilești, Vaslui

Cele patru victime au suferit arsuri de gradele I și II pe față și pe corp.

Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, a anunțat Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, a decis transportarea răniților la Iași, într-o primă fază, deoarece acolo sunt linii de gardă pe Chirurgie Plastică. Dacă va fi cazul, aceștia vor fi duși la alte spitale din țară.

„Cele patru victime au fost evacuate, evaluate şi li s-a acordat primul ajutor, ulterior fiind transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Huşi. Victimele sunt transportate la unităţi medicale din municipiul Iaşi. Cei trei copii sunt transferaţi la Spitalul ‘Sfânta Maria’ Iaşi, în timp ce tatăl acestora este transportat la Spitalul ‘Sfântul Spiridon’”, a spus și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Ar fi fost vorba despre o acumulare de gaze

În explozie au fost avariate baia, planșeul din gips carton și o ușă. Nu s-a produs un incendiu în urma incidentului.

Se crede că explozia a avut loc din cauza acumulării de gaze într-un spațiu închis, în condițiile în care se deteriorase furtunul de la o butelie care alimenta un boiler instant pentru producerea apei calde în baie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`