Explozie devastatoare la o benzinărie din Cecenia. 4 oameni, dintre care 2 copii, au fost uciși (VIDEO)

Explozie devastatoare la o benzinărie din Cecenia. 4 oameni, dintre care 2 copii, au fost uciși (VIDEO)
Sursa Foto: Captură video/ X

O explozie devastatoare a avut loc la o benzinărie din Groznîi, capitala Ceceniei, în noaptea de sâmbătă, 12 octombrie 2024. Deflagrația a provocat un incendiu imens care a distrus complet benzinăria și a afectat clădirile învecinate și mai multe vehicule.

4 persoane, inclusiv 2 copii, și-au pierdut viața în acest tragic incident. În plus, alte cinci persoane au fost rănite, scrie themoscowtimes.com.

Eforturile de intervenție ale pompierilor au dus la stingerea rapidă a focului, care a cuprins aproximativ 900 de metri pătrați​.

Autoritățile au inițiat o investigație criminală pentru a determina cauzele exacte ale exploziei, atribuită inițial prestării de servicii care nu respectă normele de siguranță​. Liderul Ceceniei, Ramzan Kadyrov, a declarat că supraveghează personal operațiunile de salvare și investigația​.

Acest incident vine în contextul unor explozii similare recente în regiunea Caucazului de Nord, inclusiv un alt incident în Dagestan luna trecută, care a rezultat în 13 decese și 23 de răniți​, potrivit The Moscow Times.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`