Expert principal BNR, SCANDAL cu Daniel Zamfir. ”Jigodia este Gorghiu pentru că…” (FOTO)

Expert principal BNR, SCANDAL cu Daniel Zamfir. ”Jigodia este Gorghiu pentru că…” (FOTO)
Foto: Economica.net

La ordinul președintelui PNL, Ludovic Orban, Daniel Zamfir a fost înlăturat de la conducerea Comisiei Economice de la Senat, acesta fiind înlocuit cu Florin Cîțu.

Daniel Oanță, expert principal BNR, a scris pe Facebook, înainte de a fi Daniel Zamfir înlăturat, un mesaj în care încuraja PNL-ul să-l schimbe pe senator,”jos cu instalatorul”, și mai preciza că partidul trebuie să scape de ”2-3 jigodii și-un consort” pentru a deveni frecventabil, urmat de precizarea ”S-a rezolvat” într-un comentariu, după ce Daniel Zamfir a fost schimbat din funcție, scrie Dcnews.

Zamfir a reacționat la acest comentariu, menționând că ”ultima postare mă mai limpezește în ceea ce privește decizia domnului Orban. Domnul Oanță spune ”s-a rezolvat” în sensul că ”l-am executat pe ăsta”. Știa că asta urma să se întâmple”.

De asemenea, Daniel Zamfir a afirmat că el este ”instalatorul” la care se referă Daniel Oanță de la BNR.

”Consortul este Lucian Isar, iar sigur jigodia este doamna Gorghiu pentru că am să recunosc întotdeauna este cea care a permis ca Legea dării în plată să fie susținută de PNL la vremea aia, nu o să uit lucrul ăsta”, a mai declarat Zamfir.

Daniel Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR, a reacționat la postarea publicată de Oanță.

”Daniel Oanță nu este reprezentantul BNR și nu comentăm prostiile prezentate pe paginile personale de Facebook ale angajaților”, a afirmat Suciu.

Foto: Dcnews

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`