Experiența unui influencer străin în Piața Obor. Ce cumpărături a făcut (VIDEO)

Experiența unui influencer străin în Piața Obor. Ce cumpărături a făcut (VIDEO)
Sursă foto: captură YT

Un vlogger din Azerbaidjan a ajuns în România și a vrut să aibă parte de o experiență autentică, drept pentru care a mers în Piața Obor pentru cumpărături. El a fost surprins de amabilitatea oamenilor, dar și de diversitatea produselor.

Ce experiență a avut turistul

Vloggerul a explorat Bucureștiul încă din prima zi. S-a plimbat prin Centrul Vechi, pe Calea Victoriei și a fost impresioat de faptul că strada era închisă circulației și era disponibilă doar pentru pietoni, conform observatornews.

Apoi, a vrut să aibă parte de o experiență complet autentică și a mers la cumpărături în Piața Obor unde a fost impresionat de diversitatea produselor. Pentru prima data s-a oprit la standul cu cireșe.

„Salut, îmi puteți da un kilogram, vă rog? Mulțumesc. Este sezonul lor așa că vom obține un preț bun, 4,31 dolari pentru un kilogram. Sunt uimit să văd câtă diversitate există când vine vorba de fructe și legume proaspete”, se aude pe videoclipul din TikTok.

@davud_akh Buying Fresh Fruits and Vegetables at Obor Market in Romania 🇷🇴 #Travel #Romania ♬ original sound – Davud Akhundzada

Ce a cumpărat din piață

După ce s-a mai plimbat prin piață, le-a arătat urmăritorilor săi ce se mai găsește acolo. Apoi, s-a oprit să mai cumpere roșii, două legături de usturoi cu 10 lei și un săculeț de lavandă cu 5 lei.

„Îmi puteți da și un kilogram de roșii, vă rog? Plătim un dolar și 30 de cenți pentru un kilogram. Sunt uriașe, roșii românești”, a mai spus vloggerul.

Turistul a fost impresionat de Piața Obor, de organizarea ei și de curățenie. Mai mult, le-a lăsat vânzătorilor și bacșiș.

„Primele impresii, piața este bine organizată, super curată, nu mă surprinde deloc având în vedere că astfel de locuri sunt foarte bine gestionate”, a mai spus influencerul.

Ultimul produs pe care l-a cumpărat vloggerul a fost zmeră de 10 lei. Vloggerul își dorește să cumpere niște flori pe care să le ofere doamnelor vânzătoare pentru că a fost impresionat de ele și de piață.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)