Experiența unei scoțience la București. „Un bărbat îmi tot propunea să merg cu el la mare“

Experiența unei scoțience la București. „Un bărbat îmi tot propunea să merg cu el la mare“
Sursa foto: Youtube/ Wandering Emma

Emma Witters este o scoțiancă pasionată de călătorii. Ea și-a început vara cu o călătorie la București, înainte de a merge în Moldova, Ucraina și Rusia.

Ea are peste 117.000 de abonați pe canalul ei de Youtube, Wandering Emma. Vloggerița și-a prezentat experiența din București în două videoclipuri care au strâns până acum 18.000 de vizionări, conform Adevărul.

Emma a greșit traseul de câteva ori în drumul ei spre Centrul Vechi, locul unde a luat și prânzul. Apoi ea s-a plimbat prin Capitală.
„Arhitectura e fascinantă. Nu am văzut în multe orașe de pe glob o asemenea aglomerație de restaurante precum în centrul Bucureștiului”, spune Emma.

Experiența neplăcută

Pe lângă atracțiile văzute, ea a avut parte și de o experință mai puțin plăcută. În timp ce se plimba prin Centrul Vechi, un bărbat care vorbea bine engleză a abordat-o și i-a propus să meargă cu el la mare timp de patru zile. Turistă a fost frustată, dar a încercat să nu dea curs intenției bărbatului și l-a întrebat un ton amuzat unde ar dormi.

Românul a răspuns foarte hotărât: „Cu mine, la hotel. Nu vreau să merg singur. Hotelul e deja rezervat, nu trebuie să plătești nimic”.
Ea l-a refuzat și voia să scape de el cât mai repede, doar că acesta nu pleca și se ținea după ea. Chiar și când a intrat într-un magazine, bărbatul a așteptat-o afară. Într-un final a reușit să scape de el.

„Un bărbat m-a hărțuit, îmi tot propunea să merg cu el la mare”, a spus ulterior Emma.

Pe lângă această experiență, turista a fost fascinate și de energie din centrul Capitalei. „Animația din centru mă duce cu gândul la Benidorm”, referindu-se la un cunoscut oraș din Spania.

A doua zi, scoțianca a fost la Palatul Parlamentului. „E ceva gigantic, nu am mai văzut un palat de asemenea dimensiuni în călătoriile mele”, precizează Emma Witters.

Părerea Emmei despre București

Vloggerița a fost încântată de București și de experiențele ei aici.

„Bucureștiul e un loc pe care nu credeam că îl voi vizita vreodată. Însă m-a surprins foarte plăcut. E un oraș uimitor cu multe clădiri istorice extraordinare. A fost cu adevărat o experiență de neuitat să ajung la București”, a conchis Emma Witters.

Emma trăiește de 22 de ani în SUA, iar din 2019 și-a înființat propriul canal pe Youtube. Filmările din călătoriile sale au strâns până acum peste 32 de milioane de vizualizări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`