Evenimentul caritabil pentru copii și animale, organizat de Fundația ”Ilfov Împreună”, a fost un succes: „Înainte de a fi politicieni, artiști, medici sau jurnaliști, suntem oameni și cred că avem obligația de a ajuta” (VIDEO)

Evenimentul caritabil pentru copii și animale, organizat de Fundația ”Ilfov Împreună”, a fost un succes: „Înainte de a fi politicieni, artiști, medici sau jurnaliști, suntem oameni și cred că avem obligația de a ajuta” (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Strângere de fonduri organizată de Fundația ”Ilfov Împreună”, intitulată ”Împreună, din dragoste pentru oameni, dar și pentru prietenii necuvântori”. Banii strânși vor fi folosiți pentru ajutorarea unei familii nevoiașe, dar și pentru susținerea mai multor asociații care se ocupă de îngrijirea animelelor fără stăpân.

„Înainte de a fi politicieni, artiști, medici sau jurnaliști, suntem oameni”

Prin intermediul evenimentului, organizatorii au vrut să demonstreze că binele nu are granițe și că nu există iubitori de oameni și iubitori de animale, ci oameni empatici care sunt dispuși să ofere o mână de ajutor indiferent de situație.

„Mă bucur să văd atât de mulți oameni aici din toate domeniile pentru că înainte de a fi politicieni, artiști, medici sau jurnaliști, suntem oameni și cred că avem obligația de a ajuta oameni care se află în nevoie. Acest eveniment este pentru o fetiță din Ștefănești, vrem să îi oferim ceva ce nu a avut până acum, o casă, un cămin”, a declarat Hubert Thuma, președinte Consiliului Județean Ilfov, potrivit B1 TV.

„Să ne unim și să ajutăm atât animalele cât și copiii, să nu mai existe așa categorii iubitori de animale și de copii”

Evenimentul caritabil și-a propus să le întindă și animalelor o mână a ajutor, mai ales că iarna se apropie cu pași repezi, iar temperaturile scăzute le pot provoca probleme serioase. Astfel, jumătate din suma strânsă va fi utilizată pentru susținerea activității mai multor asociații care se ocupă de ajutorarea animalelor fără stăpân.

„Mulțumesc mult, tuturor că ați venit în seara aceasta! E foarte important pentru noi să ajutăm atât copii, cât și animalele. Doamne, sunteți atât de mulți, mulțumesc din suflet încă o dată și na, până la urmă asta este ideea, să ne unim și să ajutăm atât animalele cât și copiii, să nu mai existe așa categorii iubitori de animale și de copii”, a declarat Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor CJ Ilfov.

În timpul evenimentului, participanții s-au putut bucura de experiența unei degustări de vin ca la carte, realizată de somelieri experimentați, dar și de o expoziție foto-auto impresionantă. Din cadrul expoziției au făcut parte peste 30 de lucrări realizate de șase fotografi români, care au dorit să aducă în prim plan diverse mărci auto de avengură. Lucrările au fost prezentate atât în Lisabona, cât și în București, în cadrul mai multor expoziții.

La eveniment au luat parte nume importante din showbiz, personalități, afaceriști, dar și oameni de rând cu suflet mare, care au dorit să ofere o mână de ajutor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)