Eveniment neobișnuit în România. O furtună de zăpadă cu tunete și fulgere a lovit mai multe județe / Unde s-a produs fenomenul

Eveniment neobișnuit în România. O furtună de zăpadă cu tunete și fulgere a lovit mai multe județe / Unde s-a produs fenomenul
Foto simbol: Pixabey

România a experimentat recent un fenomen meteorologic neobișnuit. O furtună de zăpadă s-a manifestat într-un mod rar, însoțită de tunete și fulgere, provocând haos în calea sa. Mai multe județe au fost puternic afectate, iar în unele localități, furnizarea electricității a fost întreruptă.

Furtună de zăpadă cu tunete și fulgere în România

Vremea schimbătoare a început să creeze probleme pentru mulți oameni. Viscolul și ninsorile au generat haos în numeroase județe din România. Meteorologii au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, o avertizare de cod roșu pentru viscol intens și ninsoare în estul țării, conform Spynews.ro.

Șoferii plecați la drum au fost blocați pe numeroase șosele naționale și județene din cauza ninsorilor abundente și a formării poleiului. Mai multe localități au fost afectate de întreruperi de curent electric, iar în Constanța locuitorii au fost lipsiți de apă potabilă pentru câteva ore. Aici a avut loc fenomenul inedit: o furtună de zăpadă însoțită de tunete și fulgere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`