Ești în căutarea unui cadou special de Crăciun? Oferă-i șansa de a învăța programare de la 0 în cadrul unui program unic în România

Ești în căutarea unui cadou special de Crăciun? Oferă-i șansa de a învăța programare de la 0 în cadrul unui program unic în România

Cadoul special există, iar acum tu ești cel care i-l poate oferi! Dacă omul pe care îl iubești se simte atras de tehnologie și este fascinat de codare, fii tu cel care îi dă șansa de a învăța programare de la 0, în cadrul unui program unic in România.

Dorința de a invata programare de la 0 WellCode poate deveni realitate cu ajutorul mentoratului fondat de Petru Trîmbițaș, în anul 2017, după modelul observat în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. În perioada colaborării cu cei doi giganți IT, tânărul clujean a observat și conștientizat importanța relației mentor – discipol, dar și felul în care aspecte din viața personală pot influența succesul profesional.

În consecință, a pus bazele unui mentorat în care comunicarea bidirecțională mentor – discipol este cea care conduce la crearea unei relații sănătoase între cei doi. Astfel, utilizatorul platformei va fi încurajat să pună cât mai multe întrebări, pentru a reuși să obțină răspunsurile de care are nevoie pentru a găsi soluțiile problemelor de pe platformă. Fiecare problemă rezolvată înseamnă un pas înainte în construirea carierei de programator profesionist.

invata programare de la 0

Platforma funcționează ca o carte interactivă și îi oferă utilizatorului posibilitatea de a învăța programare de la 0 adaptat stilului personal de studiu, cât și raportat la programul de zi cu zi al acestuia. Astfel, persoana căreia îți dorești să-i oferi cadou de Crăciun posibilitatea de a învăța să scrie cod de la 0 în cadrul mentoratului dezvoltat de Petru Trîmbițaș va putea să facă acest lucru oricând, de oriunde.

Spre deosebire de clasicele cursuri de programare, în cadrul acestui program unic pe piața din România destinatarul cadoului tău va avea posibilitatea de a fi însoțit de mentori de la primul ”Hello” până la angajare. După ce va reuși să finalizeze problemele de pe platformă, mentorii îl vor îndruma să își scrie propria aplicație și să își realizeze portofoliul de proiecte, pe care să le prezinte viitorilor angajatori. În etapa finală, mentorii îl vor ajuta să își rafineze abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să fie sigur că trece cu brio de interviu și că va reuși să obțină primul său job în domeniul IT.

Deprinderea de a învăța programare de la 0 este un obiectiv care va fi susținut și în cadrul modulului de dezvoltare personală, integrat în mentorat. În cadrul acestui modul de dezvoltare personală, beneficiarul cadoului dăruit de tine va avea parte de consiliere și ghidare oferite de coachi cu experiență îndelungată în acest domeniu.

Coachii îl vor ajuta să își identifice gândurile și emoțiile negative care îl limitează și îl împiedică să-și atingă potențialul profesional. Totodată, coachii îl vor sprijini să își dezvolte tehnici și strategii sănătoase de gestionare a acestor comportamente și să găsească mereu soluții eficiente, care să-l mențină motivat și focusat pe atingerea obiectivului major: obținerea unui job în domeniul IT.

Un alt obiectiv al coachilor va fi să ajute utilizatorul să își dezvolte abilitățile de comunicare, capacitatea de concentrare și un stil de viață sănătos. Totodată, îl vor ajuta să își facă un program de odihnă sănătos (8 ore de somn / noapte) și să își stabilească un stil de viață activ și un regim alimentar echilibrat.

Programează o ședință de consultanță cu mentorii și convinge-te că a învăța programare de la 0 este posibil indiferent de vârstă sau de experiențele profesionale anterioare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`