Este „captura” momentului la Mamaia. Turiştii din staţiune răsuflă mai uşuraţi după ce poliţiştii au pus mâna pe acest individ

Este captura momentului la Mamaia. Turiştii din staţiune răsuflă mai uşuraţi după ce poliţiştii au pus mâna pe acest individ
Plaja din Mamaia / Foto: Hepta.ro

Poliţiştii din Mamaia au luat atitudine, după un val de infracţiuni comise de un tânăr controversat. Oamenii legii l-au identificat şi l-au chemat la audieri pe Cristian Vlad O., bărbatul care arunca cu sticle şi scaune de la balconul hotelului, riscând să rănească turiştii de la sol.

Tânărul a ajuns dimineață a Poliția Mamaia, însoțit de două avocate. A fost audiat, urmând ca polițiștii să decidă ce măsuri vor lua în ceea ce-l privește.

O victimă a depus plângere

Potrivit informațiilor replicaonline.ro, Vlad O. ar fi arătat o atitudine destul de liniștită. O persoană a depus plângere, fiind vorba despre un tânăr căruia suspectul i-a luat ochelarii de la ochi, pentru a-și bate joc de el.

Reamintim că acest bărbat a aruncat un pahar pe stradă, chiar în momentul în care prin zonă treceau 2 tinere. Din fericire, niciuna n-a fost rănită. Mai mult, tânărul s-a filmat în timp ce le cerea mamelor să-şi omoare copiii.

Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările şi fac un apel la cei care au avut de suferit în urma acţiunilor tânărului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`