Emil Savin, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, la atac. „Nu am fost prieteni și cred că m-a carotat”

Emil Savin, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, la atac. „Nu am fost prieteni și cred că m-a carotat”
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Emil Savin, omul de afaceri care l-a turnat pe Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, care a luat mită 1,25 de milioane de lei, a spus, luni, că nu era prieten cu el și crede că l-a „carotat” în afaceri.

„Nu ne-am agreat”

„Eu nu am avut o prietenie cu domnul Buzatu. Spune toată lumea că eu sunt omul de casă al lui. Eu nu am avut o relaţie chiar atât de bună cu el. Mai ales după ce a ieşit preşedintele CJ, lumea spune că am avut contracte. Eu am zero contracte cu CJ. Astăzi, dacă verificaţi, eu nu am niciun contract cu Consiliul Judeţean. (…) Cu domnul Buzatu nu am avut acea relaţie pe care o vehiculează toată lumea, care spune că am fost omul de casă. Nu ne-am agreat, cred că m-a carotat”, a declarat presei Emil Savin, conform Știripesurse.

Omul de afaceri a mai spus că Buzatu nu i-a cerut bani împrumut, cum a spus acesta în declarații.

Lui Emil Savin îi pare rău că i-a creat probleme ginerelui său

Regretele lui Savin sunt pentru ginerele său, Eduard Popică, apropiat al lui Dumitru Buzatu și deputat PSD, căruia i-a creat probleme.
Dumitru Buzatu a fost prins după ce a primit o valiza cu bani ca mită de la Emil Savin, fiind 10% din suma pe care CJ Vaslui trebuia să o deconteze pentru lucrările de asfaltare.
Tribunalul Vaslui a decis sâmbătă arestarea preventive pentru 30 de zile a lui Dumiru Buzatu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)